• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
My Yo Yoghurt probiotisch Bio
Yoghurt probiotisch Bio €7,60

My Yo Yoghurt probiotisch Bio

€7,60
Op voorraad
Levertijd: Vandaag besteld, morgen in huis
  • 3 stuks voor €7,22 per stuk en bespaar 5%
  • 10 stuks voor €6,84 per stuk en bespaar 10%
In winkelmandje
Artikelnummer: 31132
EAN: 4260112342030
  • Kies zelf uw bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • GRATIS thuisbezorgd vanaf €65,-
Informatie

Probiotische yoghurt maken

Biologische yoghurtfermenten van My Yo om zelf supergezonde yoghurt mee te maken. In yoghurt zitten goede bacteriën. Aan deze yoghurt-starter van My Yo zijn probiotica toegevoegd, die beter overleven in ons spijsverteringsstelsel dan yoghurtbacteriën en een heel gunstige werking op onze darmen hebben. Met My Yo maak je gemakkelijk zelf heerlijke yoghurt, 100% natuurlijk! De melk die je gebruikt kies je zelf uit. Zo kun je naast koemelk ook yoghurt maken van bijvoorbeeld geitenmelk of sojamelk. Met een pak My Yo Yoghurt Probiotisch kun je ongeveer 15 liter yoghurt maken.

Over probiotica

Yoghurtbacteriën zijn goed voor je lichaam, maar nog beter wordt je yoghurt wanneer er probiotica aan zijn toegevoegd! Deze micro-organismen komen van nature ook in de menselijke darm voor en kunnen daarom beter overleven in ons spijsverteringsstelsel dan yoghurtbacteriën. Voor de meeste bacteriën in de yoghurt is de maag te zuur. Probiotica zijn goed voor je darmflora en de darmwerking.  

Zelf yoghurt maken

Zelf yoghurt maken met My Yo is gemakkelijk en leuk, want je kiest helemaal zelf uit wat je aan je yoghurt toevoegt! Kies een melksoort uit die je lekker vindt. Hoe vetter de melk, hoe dikker en romiger de yoghurt. Gebruik koemelk, geitenmelk of schapenmelk… Je kunt ook lactosevrije melk, zoals sojamelk of kokosmelk gebruiken. Verse melk moet van te voren even gekookt worden. Roer er zaadjes uit een vanillestokje doorheen om vanilleyoghurt te maken, of stukjes chocolade voor stracciatella! Yoghurt smaakt heerlijk met fruit, honing of bij Indiase gerechten.

Maak van je eigen yoghurt ook eens hangop of roomkaas. Bekleed een vergiet of een grote schaal met een schone theedoek (een kaasdoek is nog beter!). Schep de yoghurt hierop en laat een nacht staan. Het vocht uit de yogurt verdwijnt door de doek. Hangop smaakt lekker met stoofperen. Voeg aan je roomkaas kruiden, knoflook of gehakte gedroogde tomaten toe! Bewaar zelfgemaakte yoghurt bij kamertemperatuur, niet boven 35 graden celcius.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review