• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Gezonde levensstijl

Gezonde levensstijl

Eén van de factoren van een gezonde levensstijl is gezonde voeding. In ons informatiecentrum vindt u hierover uitgebreide informatie.

Voorlichting lifestyle

Naast de informatie in ons informatiecentrum hebben wij ons aangesloten bij organisaties, die workshops en trainingen geven rondom voeding en algemene gezondheid. Een voorbeeld van een dergelijke organisatie is Lifestyle Coaching Nederland (LSCNL). Deze onafhankelijke organisatie leidt zelfstandige coaches op, die vervolgens mensen helpen hun persoonlijke welzijn te verbeteren door intensieve begeleiding.
Daarnaast verzorgt LSCNL bijeenkomsten voor particulieren, bedrijven en instellingen met betrekking tot ziektepreventie, gezondheidsbevordering, gewichtsmanagement en voeding.


Vitaliteitsprogramma

LSCNL heeft een speciaal vitaliteitsprogramma samengesteld, dat is gebaseerd op een goed werkende stofwisseling, waardoor ziektes worden aangepakt en het lichaam in een nieuw en gezond evenwicht wordt gebracht.


Opleiding tot lifestye coach

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van een workshop of in een opleiding als zelfstandig lifestylecoach, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan in contact brengen met de juiste mensen bij LSCNL.


Geïnteresseerd in natuurlijke producten?

Al meer dan 5 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 20.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk