• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Himalayazout

Himalayazout

Himalayazout of kristalzout

Het natuurzout Himalayazout oftewel kristalzout of Halietzout is een zout wat perfect door het lichaam wordt opgenomen. Het allerlei oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in dit oerzout bewaard gebleven. Zij bevinden zich in het kristalzout in zulke kleine deeltjes, dat ze optimaal door de lichaamscellen worden opgenomen.


Himalayazout - oerzout

Het door ons aangeboden Himalayazout , kristalzout of Halietzout is afkomstig uit het gebied op 200-300 kilometer van de heuvelrug met Noord Pakistan, dus niet rechtstreeks uit het Himalayagebergte. Alle kristalzout komt uit Pakistan en wordt Himalayazout genoemd naar het dichtbijgelegen Himalayagebergte. Himalayazout of kristalzout is een gezond alternatief voor gewoon keukenzout met het grote verschil dat dit zout nog alle sporen en mineralen bevat die van nature aanwezig zijn.


Himalayazout als "sole"

Een verzadigde oplossing van Himalayazout of kristalzout in water wordt een himalayazout sole of levenswater genoemd. Hiervoor worden de himalayazout brokken gebruikt. Deze oplossing wordt door veel mensen gebruikt om allerhande klachten te verlichten of de algehele gezondheid te bevorderen. Wij kunnen echter geen geneeskrachtige werkingen van dit product beloven.


Geïnteresseerd in natuurlijke producten zoals Himalayazout?

Al meer dan 5 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 20.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk