• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Suikervrij eten

  • Geplaatst op
  • 0
Suikervrij eten

Suikervrij eten vinden, is er door de machtige suikerlobby niet makkelijker op geworden. In bijna alle producten zit suiker of ongezonde alternatieven. Deze overdaad aan suikers in onze voeding heeft geleid tot allerlei ziektes als overgewicht, diabetes, darmproblemen enzovoort. In dit hoofdstuk alles over suiker is veel informatie te vinden hoe het zover heeft kunnen komen. Door allerlei klachten of symptomen worden mensen er toe bewogen suikervrij te gaan eten en drinken. Gelukkig zijn er alternatieven die aansluiten bij een suikervrij dieet.

Suikervrij eten 

Suikervrij eten vinden is er door de machtige suikerlobby niet makkelijker op geworden. In bijna alle producten zit suiker of ongezonde alternatieven. Deze overdaad aan suikers in onze voeding heeft geleid tot allerlei ziektes als overgewicht, diabetes, darmproblemen enzovoort. In het hoofdstuk alles over suiker is veel informatie te vinden hoe het zover heeft kunnen komen. Door allerlei klachten of symptomen worden mensen er toe bewogen suikervrij te gaan eten en drinken. Gelukkig zijn er alternatieven die aansluiten bij een suikervrij dieet.

 

Suikervrij alternatief

Mensen die vanwege een ziektebeeld suikervrij eten wordt aanbevolen of mensen die zich bewuster willen voeden, beginnen vaak aan een lastige zoektocht naar producten die aansluiten bij suikervrij eten. Er is gelukkig een alternatief dat geschikt is voor mensen met diabetes, PKU en candida.

Stevia met steviolglycosiden waaronder stevioside en rebA is een perfect suikervrij alternatief voor de reguliere kristalsuiker of kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam of neotaam.

 

Stevia extract en suikervrij eten

Suikervrij dieet

Steviolglycosiden zijn geschikt voor een suikervrij dieet of diabetes dieet en candidadieet. Steviolglycosiden (stevioside en rebA) zijn rijk aan vitaminen en mineralen en bevatten onder andere vitamine A, B3, C, calcium, chroom, fosfor, sodium, magnesium, zink en rutine. Er zijn vele recepten denkbaar met de steviolglycosiden, als suikervervanger. Hierdoor behoudt u de lekkere zoete smaak. 

 

Geïnteresseerd in suikervrije producten met stevioglycosiden? 

Al meer dan 5 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 20.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk