• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Kruiden

124
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Kruiden

Op zoek naar kruiden die je gerechten heerlijk op smaak kunnen brengen? Dan ben je bij Steviahouse aan het juiste adres. Wij hebben een ruim kruidenassortiment om eten mee te bereiden. Doordat veel van onze kruidsoorten biologisch zijn en het Fairtrade keurmerk dragen, maak je bij ons bovendien een zeer verantwoorde keuze. Op onze productpagina’s vind je alle informatie over deze lekkere en gezonde ingrediënten. De zoekbalk bovenaan onze website helpt je snel dat ene specifieke kruid te vinden waar je naar op zoek bent. Ook voor bijpassende kruidenaccessoires kun je bij ons te kust en te keur. Wij wensen je alvast smakelijk eten.

Van gezondheidskruiden tot kruidengranulaat

Er is geen kruidsoort die ontbreekt aan ons assortiment. Om snel je gewenste kruidsoort te vinden hebben wij ze op onze website in categorieën onderverdeeld. Dat is wel zo gemakkelijk. Hier vind je onder meer de categorieën gezondheidskruiden, biologische kruiden, keukenkruiden, gedroogde en gemalen kruiden, kruidenzaden en kruidengranulaat. Vervolgens filter je eenvoudig op eigenschappen zoals verpakking, merk en prijs. We hebben hierbij alleen de beste kwaliteitsmerken voor je geselecteerd, waaronder Nutrikraft en Biova. Ook hebben wij Project Pepper in huis, het merk dat onder andere bekendstaat om het Fairtrade keurmerk.

Handige kruidenaccessoires

Eenmaal je gewenste kruiden gevonden, is het wel zo handig hiervoor de juiste kruidenaccessoire te gebruiken. Ook daar hebben we bij Steviahouse aan gedacht. Bij ons vind je van het merk Zeller een kwaliteitsaccessoire voor ieder kruidsoort. Zo hebben we uiteraard diverse peper- en zoutmolens voor je in de aanbieding, maar ook handige kruidstrooiers om je voorkeurskruid in te bewaren. Daarnaast hebben we stijlvolle kruidenrekken in ons assortiment, evenals voorraadbussen. Op zoek naar een kruidenvijzel? Je raadt het al, ook daarvoor kun je bij Steviahouse terecht. Bestel je je kruidenaccessoire voor 16:00 uur? Dan heb je deze morgen al in huis.