• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Kruiden Granulaat

7
Sorteer op:

Kruiden Granulaat

Voor het snel en verantwoord toevoegen van biologische smaakmakers aan je gerechten kun je uitstekend voor kruiden granulaat kiezen. Dit zijn kruiden die zijn fijngemalen tot kleine stukjes en die je dus meteen kunt gebruiken. Ideaal toch? Bij Steviahouse hebben we een uitgebreid assortiment van natuurlijk granulaat in huis. Kies bijvoorbeeld voor knoflookgranulaat voor een heerlijk smaakaroma, of ga voor biologische ‘crushed hot chili’ voor een spicy accent aan je gerecht. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om verschillende kruidengranulaten te combineren in een enkele maaltijd.

Een pure zintuigsensatie

Denk alleen al aan de geuren die zich meester maken van je keuken zodra je de kruiden toevoegt aan je gerecht. Nog even wachten en de maaltijd voorzien van de heerlijkste smaakmakers staat op tafel. Al onze kruidsoorten zijn 100% biologisch. Dit betekent dat ze geen toevoegingen hebben en op een milieuverantwoorde wijze zijn vervaardigd. Puur smaakgenot dus. Op onze site zal je al gauw ontdekken dat we alleen de beste kruidmerken voor je hebben geselecteerd. Zo komen al onze kruidengranulaten van het kwaliteitsmerk Nutrikraft. Hiermee ben je altijd verzekerd van een hoogstaand natuurproduct dat ook nog eens bijdraagt aan je gezondheid.

Gembergranulaat

Door de fijngemalen structuur van gembergranulaat kun je dit lekkere kruid meteen toevoegen aan je maaltijd. Overal ter wereld wordt gember gebruikt als smaakmaker in een grote diversiteit aan gerechten. In Japan bijvoorbeeld, wordt het regelmatig geserveerd bij sushi voor een verfrissend smaakaccent. Maar ook in Engeland wordt gember veel gebruikt, evenals in onze eigen Nederlandse keuken. Daarnaast staat gember in veel Aziatische landen bekend om de geneeskrachtige werking. Zo heeft gember een positief effect op de werking van onder meer onze maag. Naast gembergranulaat vind je bij Steviahouse ook biologische uiengranulaat, biologische steranijs en het eerder genoemde knoflookgranulaat en biologische ‘crushed hot chili’.