100% Pure Oliën

25
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

100% Pure Oliën

Onze 100% pure oliën bieden je een enorme veelzijdigheid aan toepassingen. Zo kun je ze als verzorgingsproduct en haar- of massageolie gebruiken en eveneens tijdens het koken, bakken en braden. Toch heeft Steviahouse ervoor gekozen deze oliën toe te voegen aan de categorie natuurlijke verzorging. Neem bijvoorbeeld onze mosterdolie. Deze olie is als verzorgingsproduct uiterst effectief tegen jeuk en een droge huid. Of wat te denken van onze Aromed Cupressa anti-rimpel olie met zeer hoge concentraties van pure vitamines? Wanneer je je keuze aan volledig natuurlijke oliesoorten voor 16.00 uur bestelt, heb je ze morgen al in huis.

Pure Mosterdolie

Bij Steviahouse hebben we 100% pure mosterdolie van het kwaliteitsmerk KTC voor je geselecteerd. Je kunt mosterdoliën doeltreffend gebruiken als haarolie en masseerolie. Bovendien werkt mosterdolie zeer effectief tegen jeuk en een droge of schilferige huid. Houd er wel rekening mee dat mosterdolie een sterke natuurlijke geur heeft.

Koken, bakken en braden

Daarnaast worden met mosterdoliën bijvoorbeeld ook typische Indiase gerechten bereid. Denk hierbij onder meer aan Pakora. Dit is een Indiase snack die gefrituurd wordt in dus bijvoorbeeld onze KTC mosterdolie. Je haalt hierbij diverse ingrediënten door de uit kikkererwten bestaande bloem, zoals tomaat, kip, aubergine, aardappel en ui. Daarna frituur je het. Een ware smaaksensatie.

Natuurlijke Anti-rimpel olie

Eveneens een 100% pure oliesoort en uitgelezen verzorgingsproduct is de Cupressa anti-rimpel olie van Aromed. Deze olie heeft een zeer hoog gehalte aan vitamines en deze vormen als het ware een schild tegen vrije radicalen. Hierdoor kunnen de etherische oliën beter hun werk doen in de kern van je gezichtshuidcellen. De unieke combinatie van deze etherische oliën met de vitaminen B6, E, F en de mineralen zink en magnesium zorgt voor een zichtbare vermindering van rimpels. De aanwezige antioxidanten zorgen voor een bescherming tegen huidveroudering en leveren een bijdrage aan de elasticiteit en vochtregulatie van je gezichtshuid.