Aleppo zeep

24
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Aleppo zeep

De bijzondere eigenschappen van Aleppo zeep zijn al eeuwenlang bekend. De ontstaansgeschiedenis brengt ons naar de stad Aleppo in Syrië. Indertijd was Aleppo zeep daar het belangrijkste handelsgoed. Opvallend genoeg is er door de eeuwen heen nauwelijks iets veranderd aan de productiewijze van deze zeepsoort. Aleppo zeep is een zuivere zeep die uit enkel natuurlijke ingrediënten bestaat. Denk hierbij aan olijf- en laurierbesolie, soda op plantaardige basis en water. Hierdoor is deze zeep geschikt voor ieder huidtype. Bij Steviahouse hebben we een zeer divers assortiment aan Aleppo zeep voor je geselecteerd.

Voor ieder huidtype

Door het natuurlijke ingrediënt laurierbesolie, heeft Aleppo zeep een bacterie- en schimmelwerende werking. Daarnaast heeft de zeep een diep reinigend, voedend en verzorgend effect op je huid. De zeep weet op effectieve wijze de balans in je huid te herstellen. Wanneer je een huidtype hebt dat snel geïrriteerd raakt of beschadigd, kun je deze zeep uitstekend toepassen. Het is namelijk een zogeheten antiseptische zeepsoort die voor ieder huidtype geschikt is. Daarnaast kun je de zeep ook prima gebruiken om je spieren en gewrichten soepel te houden. We hebben Aleppo onder meer in harde zeepvorm, douchegel en vloeibare handzeep in ons assortiment.

Tal van toepassingen

De unieke kwaliteiten van Aleppo zeep maken het dat het geschikt is voor tal van toepassingen die gerelateerd zijn aan natuurlijke verzorging. Naast huidverzorging kun je Aleppo zeep bijvoorbeeld ook als shampoo gebruiken. De zeep bevat geen synthetische toevoegingen waardoor je er een volledig natuurlijk haarproduct mee in huis haalt. Bovendien geeft Aleppo glans aan je haar en veel vitaliteit. Ook heeft het een kalmerende werking op de hoofdhuid doordat de zeep veel antioxidanten bevat. Verder wordt Aleppo zeep ook veelvuldig gebruikt als ecologisch wasmiddel, als schoonmaakmiddel en als natuurlijk insecticide. Dit vind je onder meer terug in onze Najel vloeibare zwarte Aleppo zeepsoorten.