Benen- Voeten - Nagels

17
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Benen – Voeten – Nagels

Met de producten uit onze categorie Benen – Voeten – Nagels kun je jezelf geen betere verzorging geven. Al deze producten zijn namelijk vervaardigd op basis van natuurlijke ingrediënten die veelal biologisch zijn geteeld. Denk hierbij aan verzorgingsproducten zoals natuurlijke bodylotion, doorbloedingsolie, voetsprays en een grote diversiteit aan oliën. Daarnaast hebben we tal van kleizepen die rijk zijn aan mineralen en daardoor je huid ontgiften, revitaliseren en glans geven. We hebben zelfs natuurlijke olie tegen cellulitis, oftewel sinaasappelhuid, in ons assortiment. Ontdek nu zelf de effectieve werking van natuurlijke verzorging en bestel je gewenste product eenvoudig bij ons online.

Doeltreffende spatader-olie

Wanneer je last hebt van spataderen dan kan dit bijzonder vervelend zijn. Naast dat het er onfraai uitziet ervaren veel mensen ongemakken zoals stekende pijn en kramp. Met de spataderolie van Steviahouse bewerkstellig je een goede doorbloeding van je benen. Door de geneeskrachtige oliën met provitamine B5 worden de vaatwanden verstevigd en dat geldt ook voor de elasticiteit van je aderen. Bovendien stopt spataderolie het proces van vaatverslapping en biedt het een optimale bescherming voor je benen. Ook zal je merken dat pijn en kramp sterk verminderen tot zelfs verdwijnen.

Natuurlijke verzorging van voeten en nagels

Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, we lopen er immers continu op. Daarnaast worden ze nog eens extra belast tijdens het sporten of andere actieve bezigheden. Een goede voetverzorging is daarom essentieel. Met onze Aromed voetsprays is dat precies wat je doet. Wanneer we (overmatig) transpireren kan het zweet niet weg door ons schoeisel. Daardoor ontstaan afbraak van de opperhuid en onaangename voetgeuren. Natuurlijke voetsprays werken ontsmettend en adstringerend. Je voeten worden zo verkoeld en gedeodoriseerd. Mocht je daarnaast last hebben van kalknagels, dan bieden onze kalknageloliën uitkomst. Ook deze oliën werken bacteriedodend en schimmelwerend. Aromed kalknagelolie stimuleert daarbij de nagelgroei en je hebt al zichtbaar resultaat in 3 tot 6 maanden.