Blessures- pijn

9
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Natuurlijke blessure & pijn behandeling

In onze categorie Blessures – Pijn vind je een grote diversiteit aan natuurlijke producten die een uiterst effectieve werking hebben. Zo heeft Steviahouse bijvoorbeeld oliën tegen spierpijn en hoofdpijn, maar ook producten die wratten laten verdwijnen en littekens verminderen. Kortom, voor tal van lichamelijke ongemakken kun je bij ons terecht voor een probaat middel dat veelal bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Wanneer je klikt op een product dan lees je er meer informatie over. Ook staat daar welke ingrediënten precies bijdragen aan de verlichting van jouw lichamelijk ongemak.

Spierpijn verdwijnt

Wanneer je last van spierpijn hebt, dan biedt natuurlijke verzorging de ideale uitkomst. Onze Shanghan-Lun spierolie bijvoorbeeld, is zeer werkzaam als pijnstiller bij spierpijnen en het bestrijden van spierkrampen. Denk hierbij aan ongemakken zoals een tennisarm, rugklachten, een stijve nek en stijve spieren. Ook biedt de Shanghan-Lun spierolie verlichting bij reumatische aandoeningen, zoals artrose. De spierolie kent een algemeen versterkend en fysiologisch regulerende werking. Hierdoor herstelt het spierweefsel en wordt het versterkt. Daarnaast worden melkzuurophopingen verminderd en remt de spierolie ontstekingen.

Effectieve wrattenbestrijding

Wratten, wie er last van heeft wil er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Dan hebben we nu goed nieuws voor je. Met de Aromed Thurana wrattenolie weet je wratten effectief te bestrijden. Wratten ontstaan door hardnekkige micro organismes die de woekering van cellen stimuleren. Onze natuurlijke wrattenolie dringt diep door in deze cellen en neemt de micro organismes weg. Dit komt door de bijzondere ingrediëntsamenstelling van tea tree, lavendel, citroen, basilicum en thuja. Thuja staat bekend om de bacterie- en schimmeldodende werking.

Natuurlijke littekenolie

Als je één of meerdere littekens hebt probeer je deze zoveel mogelijk met je kleding te bedekken. Met onze littekenolie hoeft dat gelukkig niet langer. Aromed Calenlita littekenolie bevat namelijk helende oliën die de huid weten te herstellen in het geval van littekens. Je krijgt al zichtbaar resultaat in 1 tot 3 maanden, ook bij oudere littekens.