Neus - Keel - Oren

5
Sorteer op:

Neus – Keel – Oren

In onze categorie Neus – Keel – Oren vind je natuurlijke verzorgingsproducten van hoogstaande kwaliteit. Iedereen heeft weleens te maken met een lagere weerstand. Je neus, keel of oren kunnen dan voor vervelende ongemakken zorgen. Om die reden heeft Steviahouse een ruim aanbod aan natuurlijke verzorgingsproducten voor onder meer deze delen van ons lichaam. Maar ook om jezelf tegen het ontstaan van ongemakken te beschermen kun je deze producten uitstekend gebruiken. Wanneer je klikt op een product lees je meer informatie over de gezondheid bevorderende bestanddelen.

Natuurlijke neusinhaler

Veel mensen ervaren het als bijzonder hinderlijk wanneer hun neus verstopt zit. En dat is het ook. Maar met onze Aromed Mentha Neus Inhaler behoort dit voorgoed tot het verleden. De vluchtige oliën die in deze neusinhaler zitten, worden door ademhaling direct in het lichaam opgenomen, om zo hun geneeskrachtige werking af te geven. Je neus wordt hierbij direct geopend, evenals je bijholtes. Daarnaast heeft deze natuurlijke neusinhaler een ontsmettende en bacteriedodende werking. Daarom kun je de inhaler probleemloos en uiterst effectief gebruiken bij een verstopte neus, bijholte ontsteking, hooikoorts, beginnende keelpijn en zelfs snurken.

Dat geeft lucht

Andere producten met een zuiverende werking in onze categorie natuurlijke verzorging zijn luchtwegoliën. Deze oliën maken, zoals de naam al zegt, de luchtwegen vrij en vergemakkelijken de ademhaling. Ook ondersteunen ze het immuunsysteem door de natuurlijke ingrediënten rozemarijn en dennenhars. Daarnaast is tevens de zoutpijp inhalator doeltreffend bij ademhalingsproblemen, COPD, rokershoest, allergieën en snurken. Deze pijpen zijn met hyalietzout gevuld.

Oordruppels en oorschelpolie

Er kunnen vervelende irritaties aan je oren optreden. Bijvoorbeeld door ze teveel te reinigen met wattenstaafjes. De Aromed Ormela oordruppels van Steviahouse werken dan verzachtend en oorontsteking werend. Vooral kinderen in de leeftijd tot 6 jaar zijn gevoelig voor oorpijn. Onze 100% natuurlijke oorschelpolie gebruik je wanneer je last hebt van huidirritaties in de oorschelp, zoals eczeem, psoriasis, jeuk en andere huidongemakken.