Theeën

40
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Theeën

Overal ter wereld worden theeën gedronken. Dat is niet zonder reden. Een lekkere kop thee is namelijk niet alleen lekker en ontspannend, maar ook heel gezond. Allereerst voorziet thee je lichaam van het nodige vocht. Daarnaast heeft het een positief effect op je bloeddruk, verlaagt het de cholesterol én het risico op hart- en vaatziekten. Alsof dat nog niet genoeg is, is thee ook nog eens zeer goed voor je huid. Bovendien kan thee je helpen wanneer je een dieet volgt of een ontgiftingskuur. Wanneer je klikt op de verschillende theesoorten uit ons assortiment lees je alle details erover. Je vindt er rooibosthee, zwarte thee, witte thee, kruidenthee, groene thee en magische matcha thee.

Wereldse Theeën

Wanneer je bewust leeft maak je de keuze voor natuurlijke thee. Het wordt ingegeven door je gevoel: natuurlijk gezond. Dat is dan ook precies waar onze theesoorten voor staan. Ditzelfde geldt uiteraard voor al onze overige natuurvoeding. Met onze rooibosthee bijvoorbeeld, kies je voor een natuurlijke thee die rijk is aan antioxidanten en je gehele weerstand ondersteunt. De groen gekleurde rooibosstruik groeit alleen in Zuid-Afrika. Ook catslaw una de gato thee, oftewel kattenklauwthee, verhoogt de weerstand en is afkomstig uit Zuid-Amerika. Of wat te denken van pu-er thee? Deze gunpowder thee komt uit China en staat bekend als een van de oudste theesoorten ter wereld.

Magic Matcha Thee

Een speciale theesoort is matcha. Dit is een groene theesoort uit Japan en wordt gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis plant. De kwaliteit wordt bepaald door de unieke productiewijze. Bij Steviahouse hebben we hoogstaande magic matcha thee in huis. Daarnaast hebben we diverse andere matcha producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Zo hebben we een biologische magic matcha energydrink, de matcha klopperhouder en matcha slim optimizer capsules voor ondersteuning tijdens het afvallen.