• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Pepers Gemalen

6
Sorteer op:

Pepers Gemalen

Ook voor 100% biologische pepers gemalen kun je uitstekend terecht bij Steviahouse. Door de gemalen structuur heb je relatief minder van deze pepersoorten nodig om meteen een heerlijk smaakaccent aan je gerechten toe te voegen. Uiteraard hebben wij gemalen zwarte peper in het assortiment, maar daar blijft het niet bij. We hebben ook hoogstaande gemalen piment, Kubeben peper, rode paprikapoeder, biologische chili- en cayennepeper in huis. Kortom, voor iedere smaakbeleving is een bijpassende gemalen pepersoort te vinden. Op de productpagina’s van onze site lees je bij de verschillende pepersoorten precies welke smaak je kunt verwachten en bij welke gerechten je ze het beste kunt gebruiken.

Met diverse nutriënten

Naast de heerlijke smaak hebben gemalen pepers je ook op gezondheidsvlak veel te bieden. Het biologische pimentpoeder van Nutrikraft bijvoorbeeld, zit boordevol nutriënten. Denk hierbij aan de vitaminesoorten B3, B5, B6 en C. Verder zitten er ook veel mineralen in zoals mangaan, ijzer, calcium, koper en magnesium. Je kunt gemalen piment dan ook zeer effectief gebruiken ter bevordering van je immuunsysteem. Uiteraard staat pimentpoeder ook bekend als heerlijke smaakmaker in vooral de Caraïbische keuken. Je kunt het niet alleen toevoegen aan stoofschotels, chutneys en sauzen, maar ook tijdens het inmaken van groenten en fruit.

Rode gemalen pepersoorten

Voor wie van lekker pittig houdt, zijn onze gemalen cayennepeper en de hot chili crushed pepers van harte aan te bevelen. Eveneens rood van kleur is onze biologische gemalen rode paprikapoeder edelsüss. Zoals de naam al doet vermoeden, is de smaak niet overheersend pittig, maar mild, vol en vooral zoet. Deze rode pepersoort mag bijvoorbeeld niet aan je Hongaarse goulash ontbreken. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, wordt gemalen paprikapoeder niet gemaakt van rode paprika’s, maar van zoete puntpaprika’s. Deze groeien in zowel tropische als gematigd warme streken. Naast goulash kun je paprikapoeder ook prima bij visgerechten gebruiken, op salades en aardappelen.