• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Over ons

Steviahouse - uw natuurwinkel

Het team van natuurwinkel Steviahouse

Natuurwinkel Steviahouse is een jonge onderneming en is begin 2012 opgericht. Natuurwinkel Steviahouse staat in het teken van Stevia Rebaudiana oftewel honingkruid, een zoet plantje dat oorspronkelijk uit Brazilië komt.

Stevia staat bij ons voor gezond en bewust en daaraan hebben wij de naam van de onderneming willen verbinden.

In onze natuurwinkel bieden we bezoekers de mogelijkheid om voor gepaste prijzen een keuze te maken uit onze selectie van natuurlijke producten en producten van natuurlijke oorsprong. Naast een selectie stevia-producten, hebben we voor onze online natuurwinkel producten geselecteerd, die ons inziens niet mogen ontbreken in een bewuste en gezonde levensstijl.

 

Achter de schermen bij natuurwinkel Steviahouse

Momenteel werken we met een vijftal enthousiaste medewerkers binnen natuurwinkel Steviahouse en proberen we gezamenlijk de gestelde doelen te realiseren.

Wilt u meer weten over hoe natuurwinkel Steviahouse is ontstaan, welke doelen we gesteld hebben en waar we voor staan, lees dan verder over onze missie.

Kwaliteit en kwalificering

In de natuurwinkel verkochte Stevia producten worden binnen Europa gecontroleerd volgens de standaard Europese normen, NEM gekeurd in Duitsland en zijn van apothekerskwaliteit.bio logo

Meerdere van onze voedings en verzorgingsproducten voeren het herkenbare BIO keurmmerk, dat staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. De in onze natuurwinkel verkochte Himalayazouten komen uit Noord-Pakistan en zijn 100% zuiver natuurlijk. Het zout uit onze natuurwinkel wordt continu in Duitsland als levensmiddel onderzocht door Bioanalytik Hamburg GBA, met ISO9001 en HACCP certificaten.

De natuurlijke (biologische) verzorgingsproducten uit onze natuurwinkel zijn natuurproducten en enkele Najel Aleppo zepen hebben het Bio keurmerk.