• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Dudu Osun kopen?

Dudu Osun black soap

… het geheim van natuurlijke schoonheid


Dudu Osun, de originele Black Soap wordt nog steeds op de oorspronkelijke manier geproduceerd.  Dudu Osun bestaat uit meerdere natuurlijke verzorgende ingrediënten die al eeuwenlang in Afrika bekend staan om hun zuiverende eigenschappen.

Natuurlijke ingrediënten uit Dudu Osun:

Shea butter

Shea butter wordt gewonnen uit de vruchten van de shea boom. Het is een natuurlijke hydraterende crème die geschikt is voor elk huidtype. Het helpt beschadigde huid om zich te herstellen en zorgt voor de huid door middel van verscheidene vitamines en voedende kruiden. Shea fruit is een van de weinige natuurlijke bronnen van Kaneelzuur. Daarnaast bevat het vitamine A en E. Vitamine A houdt de huid zacht en soepel en voorkomt striae, rimpels en oneffenheden. Vitamine E heeft herstellende eigenschappen en is een natuurlijke antioxidant.

De voedende kruiden herstellen de cellen, zijn ontstekingsremmend en verzachten huidirritatie. Tegelijkertijd is shea butter een natuurlijke zonnebrandcrème. Geen wonder dat shea butter ook wel ‘de allesgenezer van de natuur’ wordt genoemd.

Aloë Vera

De magische geneeskrachtige plant bevat genezende kruiden die mogelijk verzachtend werken en wondgenezing versnellen. Aloë Vera hydrateert, werkt antiseptisch, vermindert transpiratie en voorkomt lichaamsgeur. Het helpt u om zich de hele dag fris te voelen.

Pure honing

Verzameld uit de wildernis maakt honing een bron van goede eigenschappen. Zo bevat het antioxidanten, mineralen en aminozuren die (brand)wonden helpen in hun genezingsproces. Het is bewezen dat pure honing een antiseptisch effect op bacteriële infecties heeft en het celgroei kan stimuleren.

Sandelhout

Sandelhout is alleen te vinden in de dichtbeboste gebieden van Afrikaanse regenwouden. Het hout wordt veelvuldig gebruikt en heeft een kenmerkende rode kleur. Ook in de cosmetische wereld is sandelhout erg veelzijdig. Zo wordt het gebruikt om rimpelvorming tegen te gaan en houdt het de huid soepel. Sandelhout verwijdert dode huid en helpt de huid om beter te kunnen ademen.

Citrus extract

Verse citroenen en limoenen worden al eeuwenlang gebruikt als een bron van natuurlijke fruitzuren. Ze werken als een toner en verfrissen de huid en zorgen daarmee voor een jongere uitstraling. Het sap heeft een koelend en stimulerend effect, verwijdert dode huidcellen en verbetert de bloedsdoorloop.

Glycerine

Een natuurlijke vochtinbrenger en verzachtende vloeistof. Glycerine is een welbekende en veelvuldige onderzochte substantie die goed vocht kan vasthouden en dit in de huid laat trekken. De glycerine in Dudu Osun is puur natuurlijk, het is een stof die ontstaat tijdens de productie van de zeep en dus geen chemische toevoeging!

Wacht niet langer!

Koop vandaag nog uw Dudu Osun zeep via Steviahouse. Klik op de knop hieronder om direct naar de juiste pagina te gaan.