• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Specerijen

91
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Specerijen

Kruiden en specerijen zijn de geheime ingrediënten van de heerlijkste gerechten. Daarom kun je bij ons te kust en te keur aan deze natuurlijke aromatische smaakmakers. Het verschil tussen kruid en specerij? Daarover zijn de meningen verdeeld, hoewel het klimaat regelmatig als onderscheidende factor wordt genoemd. Kruiden komen vooral uit gematigde klimaatomgevingen en specerijsoorten uit tropische en subtropische klimaten. Ook wordt de smaak van specerijen vaak als pittiger omschreven. Hoe het ook zij, voor beide smaakversterkers hebben we een veelzijdige keuze in ons assortiment. Zo hebben we qua specerijsoorten onder meer peperkorrels, piment, steranijs en kaneelpijpjes. Stuk voor stuk tongstrelende ingrediënten voor het eten.

Biologisch en geneeskrachtig

Of je nu biologische specerijsoorten zoekt of soorten met een geneeskrachtige werking, bij Steviahouse vind je altijd precies waar je naar op zoek bent. Om je in je zoektocht van dienst te zijn, hebben we op onze website diverse specerijcategorieën geplaatst. Zo kun je naast de biologische en geneeskrachtige soorten ook heel eenvoudig filteren op specerijgranulaat en hele en gemalen specerijen. Na je keuze ontvouwt zich meteen een veelzijdig overzicht aan de betreffende specerijproducten. Je ontdekt daarin enkel en alleen de beste specerijmerken zoals Nutrikraft, Biova en Project Pepper. Tomatenpoeder, gemberpoeder, knoflookpoeder, hele biologische koriander, niets ontbreekt. Zelfs voor biologisch Nigella zaad ben je bij ons aan het juiste adres.

Vijzels, specerijrekjes en nog veel meer

Wanneer je veelvuldig gebruik maakt van specerijen tijdens de maaltijdbereiding, dan zijn de juiste specerijaccessoires meer dan welkom. Juist om die reden biedt Steviahouse hierin een veelzijdige keuze. Zo hebben we zowel een vijzel-set met granieten vermaler in ons assortiment als diverse specerijrekjes. Maar daar blijft het uiteraard niet bij. Ook voor potjes met beugelsluiting kun je bij ons terecht, evenals voorraadbussen, pepermolens en zoutmolens. Onze specerijaccessoires zijn niet alleen handig voor jezelf, maar ook erg leuk om een specerijliefhebber als uniek cadeau te geven.