• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Biologische Specerijen

53
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Biologische Specerijen

Net als onze biologische kruiden zijn ook onze biologische specerijen vervaardigd uit de zuiverste natuurproducten. Dit betekent dat het pure specerijen zijn, zonder toevoegingen. Al onze specerijsoorten zijn namelijk verbouwd zonder het gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen en met zoveel mogelijk aandacht voor het milieu. Hierdoor zijn deze specerijen beter voor zowel je gezondheid als voor de natuur. Daarnaast bevatten ze tal van essentiële voedingsstoffen waaronder vitaminen, antioxidanten en mineralen. Voor iedere keuken heeft Steviahouse passende natuurlijke specerijen in huis. Wat te denken van Nutrikraft biologisch kruidnagelpoeder, gemalen piment of roze peperbessen? Op onze productpagina’s lees je er alles over.

Natuurlijke smaakmaker in tal van gerechten

Een uitgelezen voorbeeld van een natuurlijke specerij die ook nog eens supergezond is, is kruidnagel. Gedroogd en gemalen hebben de kruidnagelkopjes een overheerlijke kruidige en wat peperachtige smaak. Onmisbaar in de Oosterse keuken en veelvuldig gebruikt in winterse gerechten zoals stoofmaaltijden en soepen. Ook als koekkruid wordt kruidnagelpoeder veelvuldig toegepast. Daarnaast bevatten deze specerijen vitaminen en mineralen en werken ze bacteriedodend. Precies de reden waarom het ook als natuurlijke mondspoeler wordt gebruikt.

Van heel tot gemalen

Onze keuzeveelzijdigheid aan natuurlijke specerijen wordt ook gekenmerkt door de verschillende vormen waarin ze leverbaar zijn. Neem bijvoorbeeld kardemom. Je kunt bij Steviahouse onder meer kiezen uit zowel kardemom peulen als gemalen kardemom. Deze specerij staat bekend om de heerlijk zoete en scherpe geur en een ongekende smaakcombinatie van kamfer, citroen en bergamot. Behalve kardemom hebben we diverse andere specerijen in hele en gemalen vorm in huis, waaronder koriander en tal van pepers.

Bewaar- en gebruiksadvies

Wanneer je een echte specerijliefhebber bent, zal je ongetwijfeld verschillende soorten in huis hebben. Om die reden heeft Steviahouse ook bijpassende specerij accessoires aan het assortiment toegevoegd. Specerijen potjes met beugelsluiting, vijzel sets, noem maar op. Deze zijn niet alleen erg handig voor jezelf, maar ook een smaakvol cadeau voor een ander.