• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Specerijen Accessoires

19
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Specerijen Accessoires

Specerijen accessoires, de echte keukenliefhebber kan niet zonder. Bij Steviahouse hebben we dan ook volop keuze aan handige voorraadbussen, potjes, specerijrekken en nog veel meer. Stuk voor stuk zijn ze een toonbeeld van gebruiksgemak en vervaardigd door de beste merken op dit gebied. Denk hierbij aan de merken Zeller, Project Pepper, Nutrikraft en Matcha Magic. Klik op de specerijaccessoire van je voorkeur en er ontvouwt zich een volledig overzicht van alle eigenschappen en kwaliteiten. Deze accessoires zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar zeker ook om een vriend of vriendin als mooi cadeau te geven.

Met hoogstaande beugelsluiting

Bij het kwaliteitsmerk Zeller kennen ze als geen ander het belang van het luchtdicht bewaren van specerijen. Daarom heeft Steviahouse juist van dit merk diverse specerijpotjes met beugelsluiting in het assortiment. Zo kun je onder meer kiezen uit de potjes met een hoogte van 12 centimeter en een diameter van 6,9 centimeter. Daarbij is ook gedacht aan het eenvoudig onderscheiden van je verschillende specerijsoorten. Deze specerijpotjes zijn namelijk verkrijgbaar in zwart, wit, rood en groen. In ieder specerijpotje kun je 250 milliliter inhoud bewaren. Daarnaast kun je ook met de specerijrekjes van Zeller op puur vakmanschap rekenen.

Voor het vermalen van specerijen

Wanneer je graag zelf je specerijen wilt vermalen, kun je bij ons ook terecht voor een prachtig vormgegeven vijzel set. Ook deze vijzel set is van het kwaliteitsmerk Zeller en is van graniet gemaakt. Met een doorsnede van 13 bij 8 centimeter vermaal je al je specerijen letterlijk en figuurlijk in een handomdraai. Naast handige potjes, specerijrekjes en vijzel sets kun je bij Steviahouse ook te kust en te keur aan peper- en zoutmolens, matcha theeschalen, specerijstrooiers en nog veel meer. Wanneer je de accessoires van je keuze bovendien voor 16.00 uur bestelt, dan krijg je ze morgen al thuisbezorgd.