• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Specerijen Granulaat

8
Sorteer op:

Specerijen Granulaat

Specerijen granulaat is fijngemalen tot kleine stukjes waardoor het gelijk te gebruiken is. Ideaal wanneer je snel en doeltreffend smaakmakers aan je gerechten wilt toevoegen. Bij Steviahouse hebben we ook aan specerijen in granulaatvorm een veelzijdige keuze. Je moet hierbij denken aan specerijen zoals steranijs en chilipepers, maar ook gember stukjes, uiengranulaat en biologisch knoflook granulaat. Kortom, voor iedere smaak is bij ons een bijpassende granulaatsoort te vinden. Doordat het granulaat stukje voor stukje 100% natuurlijk is, betekent dit bovendien dat het nog alle essentiële voedingsstoffen bevat. Welke dit zijn en nog veel meer details lees je op de betreffende productpagina’s.

Zeg maar gedag tegen traanogen

Hoewel uien veelvuldig worden toegepast in de Nederlandse keuken is niemand gelukkig met de traanogen die ontstaan tijdens het snijden ervan. Dit komt doordat uiencellen zwavelhoudende componenten bevatten die hierbij vrijkomen. Met het biologische uiengranulaat van Steviahouse behoren deze traanogen voorgoed tot het verleden. Bij ons kun je kiezen uit twee verschillende uiengranulaatvormen: grof gemalen en fijn gemalen. Grof betekent dat de stukjes van het uiengranulaat circa 1 tot 3 millimeter groot zijn. Beide vormen zijn van het kwaliteitsmerk Nutrikraft. Dit verzekert je van volledig natuurlijke en gezonde specerijen zonder toevoegingen.

Kwaliteitsmerken Nutrikraft en Zeller

Naast uiengranulaat hebben we van Nutrikraft ook tal van andere granulaatspecerijen in het assortiment. Zo voegt bijvoorbeeld ook ons knoflookgranulaat een overheerlijke smaak toe aan je gerechten. De stukjes van het knoflookgranulaat zijn 1 tot 2 millimeter groot en bieden je smaakpapillen een ware sensatie. Wil je je specerijen in granulaatvorm handig bewaren? Neem dan een kijkje in onze categorie specerijen accessoires. Daar vind je bijvoorbeeld specerijpotjes met beugelsluiting en specerijrekjes van Zeller om tot 12 verschillende specerijsoorten in te bewaren. Stijlvol gebruikersgemak, wat wil je nog meer? Trakteer jezelf of geef een keukenprins- of prinses een uniek en smaakvol cadeau.