• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Super Specerijen

27
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Gezonde Specerijen

Gezonde specerijen, bestaan die? Jazeker. Sterker nog, veel specerijen staan juist bekend om hun goede eigenschappen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kaneel en kurkuma. Zo voeg je met specerijen niet alleen een overheerlijke smaak toe aan je gerechten maar dragen ze bovendien bij aan je gezondheid. Vooral wanneer je kiest voor de 100% natuurlijke specerijsoorten van Steviahouse. Deze hebben namelijk geen additieven waardoor de gezondheid bevorderende krachten volop aanwezig zijn. Benieuwd naar de geneeskrachtige eigenschappen van jouw lievelingsspecerij? Je leest er alles over op de productpagina. Daarnaast hebben we hier ook lekkere recepten vermeld die je met de specerijen kunt maken.

Biologisch gemalen Ceylon kaneel

Een uitgelezen voorbeeld van een geneeskrachtige specerij is biologisch gemalen Ceylon kaneel van Nutrikraft. Dit is in diverse opzichten kaneel zoals kaneel bedoeld is. Het heeft niet alleen die zeer geliefde smaak maar biedt je ook de meeste voordelen. Dit komt onder meer doordat dit de enige kaneelsoort is die geen cumarine bevat. Cumarine belast je lever bij een te hoge dosis. Juist daarom is het verstandig om voor Ceylon kaneel te kiezen. Verder bevat het belangrijke vitaminen, mineralen en zeer krachtige antioxidanten. Kortom, deze specerij is tongstrelend en biedt een positieve ondersteuning aan je lichaam.

Onmisbaar in de Oosterse keuken

Een andere geneeskrachtige specerij is kurkuma van eveneens het kwaliteitsmerk Nutrikraft. Dit betekent dat het 100% natuurlijk is, zonder toevoegingen. Kurkuma wordt ook wel geelwortel genoemd en wordt veelvuldig toegepast in de Oosterse keuken. Vooral currygerechten krijgen er een overheerlijke smaak van. Daarnaast wordt kurkuma ook veel in Noord-Afrikaanse gerechten gebruikt, zoals groenteschotels en bij lamsvlees. Kurkuma heeft een bijzonder goede werking op je lichaam en bevat de vitaminen A, B6, B12, C en D. Ook zijn de mineralen magnesium, calcium en ijzer volop aanwezig in deze specerij.