• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Rawfoods

55
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Op zoek naar Rawfoods?

In deze categorie vindt u verschillende raw foods. Rawfoods zijn ongekookte, onbewerkte voedingsmiddelen. Bij Steviahouse vind je bijvoorbeeld diverse hennepproducten, verschilldende poeders en oliën die raw zijn. Deze producten zitten vol goede stoffen, die er in fabrieken vaak uit verdwijnen door bewerkingsmethodes.

Maar wat betekent raw eigenlijk?

Raw food is ongekook en onbewerkt voedsel. Dit betekent dat de producten niet boven de 42°C wordt verhit. Hierdoor blijven veel voedingstoffen en de enzymen intact en gaat het niet verloren. Hierdoor kan het lichaam beter de vitaminen en mineralen opnemen.

Nutrikraft

Naturaplaza heeft ook eigen merk "Nutrikraft". Naturaplaza is druk bezig om het assortiment uit te breiden van Nutrikraft. Wij willen namelijk goede kwalitiet leveren voor een normale prijs. Ook zijn we druk bezig om grote hoeveelheden toe voegen. Tegenwoordig kunt u 1 kilo verpakkingen bestellen. 

Mattisson

Mattisson producten zijn in het algemeen allemaal raw. Het staat er duidelijk op met een teken of het raw is. In deze categorie vindt u verschillende raw producten Mattisson is een grote partner van ons en wij verkopen veel producten van Mattisson. 

Mattisson kiest voor Biologische ingrediënten die met zorg zijn geselecteerd. Mattisson vindt het belangrijk dat dit aansluit aan de behoeften die u in het dagelijkse leven nodig heeft. De producten van Mattisson kunt u toevoegen aan uw maaltijden. 

Rawfoods Terrasana

De producten van Terrasana worden zorgvuldig geselecteerd op basis van certificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen de productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en uiteindelijk, tussen mens en natuur.

Nu ook de nieuwe rawfood lijn bij Naturaplaza. Deze nieuwe superfood producten worden aangeboden in een afsluitbare glazen pot, die telkens hervuld kan worden. Deze superfoods voldoen aan alle benodigde kwaliteitseisen en zijn van BIO en EKO kwaliteit.

Terrasana rawoods kwalitatief hoogwaardig, gezond en lekker tegelijk! 

Voor meer algemene informatie kunt u terecht op de merkenpagina van Terrasana

Wilt u meer informatie over probiotica neem dan contact met ons op.
Terrasana superfood is natuurlijk te vinden bij Steviahouse, natuurlijk gezond! O.a. cacaopoeder, maca, hennepzaad en cia.