• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Supplementen

46
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Supplementen

Zoals de naam al zegt, kunnen natuurlijke supplementen een gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding zijn. Ze bevatten vaak stoffen zoals vitamines en mineralen waarvan je er zelf onvoldoende aanmaakt of binnenkrijgt. Daarnaast geven ze je lichaam een gezonde boost wanneer je even wat minder goed in je vel zit. Op onze website vind je tal van supplementsoorten die ieder een eigen aanvullingskracht kennen. Denk hierbij aan matcha, spirulina, acaï, kurkuma, visolie en diverse probiotica. Deze supplementsoorten zijn bij Steviahouse verkrijgbaar in capsulevorm, in tabletten en in poeders. 

Specifieke werking supplementsoorten

Wanneer je twijfelt over welke supplementen nu voor jou het beste zijn, selecteer dan eenvoudig een of meerdere van de werkingen op onze site. Zo kun je specifiek kiezen voor een werking die gericht is op mannen of juist op vrouwen. Daarnaast filter je met hetzelfde gemak de werkingen weerstand, verzorging, spijsvertering, energie, afvallen en probiotica. Je ontdekt vervolgens dat Steviahouse alleen de beste supplementmerken in het assortiment toelaat. Bio-Kult, Matcha-Magic, Mattisson, Nutrikraft en Purisana zijn hier voorbeelden van. Specifieke supplementsoorten, zoals vloeibare pijlrog olie, vind je bijvoorbeld van het kwaliteitsmerk Eczoil.

Allround supplementen

Naast supplementsoorten die een specifieke werking kennen, heeft Steviahouse ook allround soorten in het assortiment. Deze vind je onder categorieën op onze website. Deze producten bieden je een veelzijdige aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon. Ze zijn dan ook werkzaam op meerdere gebieden. Zo zijn onder andere guarana capsules, chondroitine glucosamine capsules en garcinia cambogia complex uitgelezen allround aanvullingen. Naast de categorie allround, kent Steviahouse ook de categorie fit & slank. Met omega 3 visolie capsules bijvoorbeeld, voel je je snel een compleet ander mens. Visolie is supergezond. Het eicosapentaeenzuur (EPA) is goed voor hart- en bloedvaten en docosahexaeenzuur (DHA) biedt ondersteuning bij hersenfuncties.

Waarschuwingen

Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse doseringen. Deze producten zijn voedingssupplementen en dienen gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet en niet als vervanging hiervan. Raadpleeg een arts voordat u een voedingssupplement gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen.