Fit & Slank

9
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Fit & Slank

Onze Fit & Slank supplementen bieden je een gezonde en natuurlijke ondersteuning tijdens het sporten of bij het afvallen. In beide gevallen doe je een groot beroep op je lichaam en daarom is het verstandig voor een verantwoorde aanvulling te kiezen in de vorm van supplementen. Zo vind je bij ons onder meer supplementen voor een goede bloedcirculatie en voor sterke botten. Ook voor capsules ter verhoging van je energieniveau en ondersteuning van je geheugen en andere hersenfuncties kun je bij Steviahouse terecht. Wanneer je op de verschillende voedingssupplementen klikt, lees je precies welke positieve bijdrage ze leveren aan jouw lichaam.

Totale lichaamsondersteuning

Van het kwaliteitsmerk Mattisson hebben wij onder andere de Omega 3 Visolie capsules in ons assortiment. Visolie is erg gezond. Het biedt een ideale aanvulling bij zowel diëten als bij een actieve levensstijl. Het bestandsdeel eicosapentaeenzuur, beter bekend als EPA, is goed voor hart en bloedvaten. Het docosahexaeenzuur (DHA) ondersteunt zowel je hersenfuncties als je zicht. Ook onze Gember Zyme Gemberwortel capsules zijn effectief bij het ondersteunen van meerdere lichaamsfuncties. Deze supplementen stimuleren de bloedcirculatie en hebben een versterkend effect op de werking van de maag en een verbetering van de spijsvertering.

Ideaal gewicht bereiken en behouden

Met de Slim & Slank Bonenschil capsules haal je een volledig natuurlijk supplement in huis dat de eetlust vermindert. Daarom moeten deze capsules dan ook voor de maaltijd worden ingenomen. Wanneer je eenmaal je ideale gewicht hebt bereikt, helpen deze capsules ook bij het behoud ervan. Ook onze Matcha Magic Slim Optimizer capsules bieden je ondersteuning tijdens het afvallen. Wellicht ken je Matcha beter als groene theesoort. Net als onze capsules zit het tjokvol vitaminen, mineralen en aminozuren. In vergelijking met andere groene thee zitten er wel 10 keer meer antioxidanten in. Onze Matcha capsules verlagen onder meer je stressniveau en vergroten je mentale helderheid.