Probiotica

6
Sorteer op:

Probiotica

Probiotica zijn bacteriën of gisten die bijdragen aan een goede darmflora, spijsvertering, stoelgang en versterking van je immuunsysteem. Bij Steviahouse vind je probiotica in de capsules van Bio-Kult. Daarnaast zijn bij ons eveneens producten van My-Yo verkrijgbaar. Hiermee kun je zelf heerlijke yoghurtsoorten maken die vol met goede bacteriën zitten.

De perfecte balans in je lichaam

Ons lichaam heeft zowel goede bacteriën als slechte bacteriën nodig om perfect in balans te zijn. Alleen zo kun je een optimale gezondheid ervaren. Deze balans wordt om diverse redenen echter regelmatig verstoord. Denk hierbij aan diëten, medicijngebruik, ziektes en tal van omgevingsfactoren. In deze gevallen kan het zeer raadzaam zijn om supplementen in de vorm van probiotica te gebruiken.

Probiotica uit de Bio-Kult lijn

De supplementenlijn van Bio-Kult staat bekend als het topsegment onder de probiotica. Wij hebben daarom ook een breed scala aan deze supplementsvormen in huis. Neem bijvoorbeeld de Bio-Kult Pro-Cyan. Dit is een probiotica-mix met drievoudige werking: cranberry extract, 2 verschillende goede bacteriestammen en vitamine A.  Een ander kwaliteitsproduct is Bio-Kult Candéa. Deze probiotica-mix heeft maar liefst 7 verschillende goede bacteriestammen, knoflook en grapefruitpit extract. Uiteraard kun je bij Steviahouse ook terecht voor de reguliere probiotica soorten. Deze vind je onder meer in de Bio-Kult Regular. Deze zijn verkrijgbaar in een verpakking met 60 capsules of met 120 capsules.

Bio-Kult Probiotica voor Kinderen

Speciaal voor baby’s, peuters en jonge kinderen hebben we een geavanceerde multi-stam probiotica formule van Bio-Kult in het assortiment. Deze probiotica bestaan uit 7 stammen. Ze bevatten onder meer omega 3 en vitamine D3 ter bevordering van de werking van het immuunsysteem met Preplex (FOS en acaciagom). Er zitten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen in en ook geen suiker. Je kunt deze probiotica voor kinderen op kamertemperatuur bewaren.