• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Stevia poeder

7
Sorteer op:

Stevia Poeder kopen?

Stevia bevat 85% minder calorieën dan suiker en is wel 35 keer zoeter dan gewoon tafelsuiker! Bovendien is stevia een gezonde, veilige zoetstof die geen invloed heeft op de bloedspiegel. Het is daarom tevens een geschikt zoetmiddel voor patiënten met diabetes, phenylketonurie (PKU) en candida. Stevia wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia plant, die oorspronkelijk groeit in Zuid- en Centraal-Amerika. Gebruik stevia poeder om de lekkerste suikervrije baksels te maken! Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om dranken als koffie, thee en limonade mee te zoeten. Alle steviaproducten van Steviahouse bestaan uit 100% natuurlijke stevia zonder toevoegingen.

In deze categorie vindt u stevia poeder. Onze stevia poeder wordt in Europa geproduceerd en voldoet aan de de Europese richtlijnen.

Stevia poeder kan worden gebruikt om bijvoorbeeld suikervrij te bakken of koken en kan natuurlijk ook gewoon als zoetstof in bijvoorbeeld thee, koffie of allerlei gerechten worden gebruikt. In ons informatiecentrum vindt u allerlei recepten met stevia.

Stevia heeft een glycemische index van NUL en is daarmee veilig voor mensen met diabetes.

ZONDER toevoeging van Maltodextrine en dergelijke, zoals bij grote merken het geval blijkt.

Wilt u meer informatie over onze stevia poeder, neem dan contact met ons op.   

Wilt u stevia in poedervorm kopen? Stevia wordt als poeder gebruikt voor uiteenlopende toepassingen. Stevia poeder kan worden gebruikt bij het koken (bijvoorbeeld taart) of voor het zoeten van bijvoorbeeld limonade voor de kinderen.