Stevia poeder

7
Sorteer op:

Stevia Poeder

Voor het maken van de lekkerste suikervrije baksels kun je uitstekend Stevia poeder gebruiken. Daarnaast is Stevia in poedervorm ook zeer geschikt om dranken zoals koffie, thee en limonade mee te zoeten. Stevia bevat 85% minder calorieën dan suiker en is tegelijkertijd wel 35 keer zoeter. Stevia heeft geen invloed op de bloedspiegel en het is hiermee een veilige en gezonde keuze voor patiënten met diabetes, candida en fenylketonurie (PKU). Maar ook wanneer je probeert af te vallen of een dieet volgt, is Stevia in poedervorm een prima alternatief voor tafelsuiker. Bovendien heeft het een overheerlijke smaak.

Stevia zonder toevoegingen

De Steviaplant komt oorspronkelijk uit Zuid- en Centraal-Amerika. Daar wordt deze natuurlijke suikervervanger gewonnen uit de bladeren van de plant. Het Stevia poeder van Steviahouse wordt vervolgens in Europa geproduceerd en voldoet aan alle Europese richtlijnen. Dit betekent dat onze zoetstoffen van apothekerskwaliteit zijn en er geen toevoegingen van bijvoorbeeld maltodextrine plaatsvinden. Daarbij heeft onze Stevia in poedervorm een glycemische index (GI) van 0 (nul). Juist daarom is het zeer geschikt voor mensen met diabetes, maar ook candida of fenylketonurie (PKU). In ons infocentrum vind je allerlei lekkere recepten waarbij Stevia in poedervorm wordt gebruikt.

Geconcentreerd extract uit Steviaplant

Ons assortiment Stevia in poedervorm is van hoogstaande kwaliteit en bestaat uit geconcentreerde extracten uit de bladeren van de Steviaplant. Zo kent het Stevia RebA poeder wit van 97% een hoog geconcentreerd gekristalliseerd extract. De witte kleur is te danken aan het extractieproces met water. Al naar gelang je voorkeur, kun je bij Steviahouse ook kiezen voor bijvoorbeeld Stevia RebA poeder wit van 40%. Ook deze natuurlijke suikervervanger is van topkwaliteit en bestaat uit 40% zuiver Rebaudioside. Benieuwd naar welk Stevia poederproduct het beste bij jouw levensstijl past? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met een verantwoord advies.

Wilt u stevia in poedervorm kopen? Stevia wordt als poeder gebruikt voor uiteenlopende toepassingen. Stevia poeder kan worden gebruikt bij het koken (bijvoorbeeld taart) of voor het zoeten van bijvoorbeeld limonade voor de kinderen.