• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Stevia Vloeibaar

4
Sorteer op:

Stevia vloeibaar kopen?


Stevia is een natuurlijke zoetstof. Een gezonde en veilige suikervervanger! Gebruik het bijvoorbeeld om dranken als koffie, thee, smoothies en cocktails mee te zoeten. Vloeibare stevia is ook heel geschikt om mee te koken en bakken. Twee à drie druppels stevia extract staat gelijk aan één theelepel suiker. Stevia heeft geen invloed op de bloedspiegel en is daarom gezonder en tevens veilig voor diabetici.

Zoetstof om te koken& bakken of gewoon in uw thee en koffie.

Stevia vloeibaar extract wordt in Europa gemaakt op basis van steviolglycosiden (de zoetstof van de stevia plant). Deze zoetstof is uitermate geschikt voor het gebruik in allerlei dranken en gerechten.

Stevia vloeibaar extract is een natuurlijke zoetstof, bevat geen calorieën en is suikervrij. In ons informatiecentrum vindt u allerlei recepten met stevia.

Stevia vloeibaar heeft een glycemische index van 0 en is daarmee geschikt voor mensen voor diabetici en mensen met PKU of candida. 

Deze stevia bevat geen "slechte" ingrediënten zoals bij enkele grote merken, die helaas de naam van stevia beschamen. 

Wilt u meer informatie over onze vloeibare stevia, neem dan contact met ons op. 

Stevia Vloeibaar kopen? Zoetstof om te koken& bakken of gewoon in uw thee en koffie. Natuurlijk product zonder nutteloze toevoegingen.