• Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Stevia Zoetstof

10
Sorteer op:

Stevia zoetstof kopen?

Stevia is een gezonde, veilige zoetstof. In tegenstelling tot geraffineerde suikers heeft stevia geen invloed op de bloedspiegel. Het is daarom bijzonder geschikt voor patiënten met diabetes, phenylketonurie (PKU) en candida, maar eigenlijk voor iedereen een beter zoetmiddel dan tafelsuiker. Stevia wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia plant, die oorspronkelijk groeit in Zuid- en Centraal-Amerika. Het bevat 85% minder calorieën dan suiker en is wel 35 keer zoeter! Gebruik het om dranken als thee, koffie, chocolademelk en limonade mee te zoeten, maar ook in allerlei (bak)recepten. Alle steviaproducten van Steviahouse bestaan uit 100% natuurlijke stevia zonder toevoegingen.

Stevia zoetstof
 kopen?......suikervrij en zonder calorieën om te bakken en koken!

In deze categorie vindt u stevia zoetstof, zoals stevia poeder, stevia strooisuiker of stevia bladeren. Onze stevia zoetstof wordt in Europa geproduceerd en voldoet aan de de Europese richtlijnen.

Stevia zoetstof kan worden gebruikt om bijvoorbeeld suikervrij te bakken of koken en kan natuurlijk ook gewoon als zoetstof in bijvoorbeeld thee, koffie of allerlei gerechten worden gebruikt. In ons informatiecentrum vindt u allerlei recepten met stevia.

Stevia zoetstof heeft een glycemische index van NUL en is daarmee veilig voor mensen met diabetes.

ZONDER toevoeging van Maltodextrine en dergelijke, zoals bij grote merken het geval blijkt.

Wilt u meer informatie over onze stevia zoetstof neem dan contact met ons op.    

Stevia zoetstof Stevia zoetstof kopen Suikervrij en zonder calorieën om te bakken en koken! In deze categorie vindt u stevia zoetstof, zoals stevia poeder,