Stevia Zoetstof

11
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Stevia Zoetstof

Met Stevia zoetstof kies je voor een veilig en gezond alternatief voor geraffineerde suikers. In tegenstelling tot geraffineerde suikers namelijk, heeft Stevia geen invloed op de bloedspiegel. Dit is een van de redenen waarom Stevia bijzonder geschikt is voor patiënten met diabetes, PKU (fenylketonurie) en candida. Maar eigenlijk biedt Stevia iedereen een verantwoord alternatief voor tafelsuiker. En de smaak? Hoewel Stevia maar liefst 85% minder calorieën bevat dan suiker is het wel 35 keer zoeter. Kies daarom ook voor deze zoetstof in dranken zoals thee of koffie en als natuurlijk ingrediënt tijdens het bakken en koken.

100% natuurlijke suikervervanger

Van oorsprong groeit Stevia in Zuid- en Centraal-Amerika. Hier wordt het gewonnen uit de bladeren van de Steviaplant. Alle Stevia producten van Steviahouse bestaan uit 100% natuurlijke Stevia, zonder toevoegingen. Onze Stevia zoetstof wordt geproduceerd in Europa, is van apothekerskwaliteit en voldoet aan alle Europese richtlijnen. Dit betekent dat in onze Stevia producten onder meer geen maltodextrine is toegevoegd, zoals bij sommige andere merken wel het geval is. Bovendien heeft ons Stevia assortiment een glycemische index (GI) van nul, waardoor het gegarandeerd veilig is voor diabetespatiënten.

Ons Stevia assortiment

Bij Steviahouse kun je terecht voor tal van deze zoetstoffen, zoals Stevia poeder dat in diverse extractconcentraties leverbaar is. Zo hebben we zowel wit poeder RebA 97% als wit poeder RebA 60% en RebA 40%. Deze poeders zijn op grond van wettelijke bepalingen toegelaten als levensmiddel. Ze bestaan uit geconcentreerd gekristalliseerd extract uit de bladeren van de Stevia Rebaudiana planten. Daarnaast hebben we uiteraard ook Stevia vloeistof in ons assortiment, evenals Stevia strooisuiker. Wil je deze natuurlijke suikervervangers eerst proberen? Dan hebben wij hiervoor een speciaal Stevia proefpakket in de aanbieding. Hierin zijn ook Stevia zoetjes aanwezig. Verder vind je in ons infocentrum allerlei recepten met Stevia als ingrediënt.

Stevia zoetstof Stevia zoetstof kopen Suikervrij en zonder calorieën om te bakken en koken! In deze categorie vindt u stevia zoetstof, zoals stevia poeder.