Zouten

147
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Zouten

Steviahouse heeft een veelzijdig assortiment aan natuurlijke zouten, waaronder Himalayazout, Keltisch zeezout en Steenzout. Samen met peper is zout een onmisbare smaakmaker voor zeer veel gerechten. Maar wist je dat zout over nog veel meer kwaliteiten beschikt? Duits Steenzout is bijvoorbeeld ook geschikt om boomstronken mee weg te halen. Of wat te denken van zoutlampen? Deze hebben een vitaliseringskracht en zuiveren daarnaast de lucht in je huis. Bij ons kun je te kust en te keur aan tal van natuurlijke zouten als gezond alternatief voor regulier keukenzout. Ook hebben wij een breed scala aan zoutproducten in huis die stuks voor stuk bijdragen aan een natuurlijke levensstijl.

100 procent natuurlijk zout

Al onze zoutsoorten zijn gegarandeerd 100 procent natuurlijk. Hiermee is het ideaal om op een natuurlijke en verantwoorde wijze gerechten en dranken te zouten. Op onze website vind je diverse categorieën om je gewenste zout te selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bron- en meerzouten. Van het kwaliteitsmerk Biova hebben we onder meer zout uit de Kalahariwoestijn, zout uit de Australische Murrayrivier en bronwaterzout uit Portugal. Zelfs Tibetzout en Inca zonnezout ontbreken niet. Ook onze wereldzouten van Esspo bieden je deze bijzondere zoutkeuze. Wil je graag meer weten over alle verschillende zoutsoorten? Neem dan een kijkje in ons online infocentrum.

Zoutlampen en heilzame zoutproducten

Naast zouten als natuurlijke ingrediënten voor gerechten, hebben wij ook zoutproducten in huis. Deze hebben een heilzame werking. Ons assortiment zoutlampen is hier een uitgelezen voorbeeld van. Met zoutlampen zuiver je de lucht in je huis van negatieve straling die afkomstig is van elektronische apparaten. Daarbij komt, dat het warme licht van de zoutlamp een ontspannen sfeer creëert in iedere ruimte. Ook kan je ervaren dat je met een zoutlamp minder snel last van hoofdpijn krijgt, je beter ademt en je beter slaapt. Iedere zoutlamp is hierbij uniek qua vorm en kleur, omdat zoutlampen met de hand uit verschillende delen natuurlijk zoutkristal worden gehakt.