Zoutlampen

16
Sorteer op:
  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 16:00 besteld, Morgen in huis

Unieke zoutlampen

Bij Steviahouse kunt u diverse unieke zoutlampen kopen tegen een hele betaalbare prijs. Alle zoutlampen zijn met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en maten. Naast dat zoutlampen natuurlijk leuk staan in een interieur, hebben ze ook diverse voordelen op het gebied van gezondheid. Bent u benieuwd wat deze voordelen zijn? We leggen het u graag uit.

Waarom zoutlampen kopen?

Onze zoutlampen zijn gemaakt van Himalaya zout, oftewel kristalzout, afkomstig uit een gebied in Pakistan rondom het Himalayagebergte. Het zout is honderden miljoen jaren geleden op natuurlijke wijze in het gebied afgezet. Tegenwoordig wordt het voor vele toepassingen gebruikt, omdat het zout erg goed is voor de gezondheid. Dit komt doordat een zoutlamp een hoge concentratie aan negatieve ionen heeft. Negatieve ionen herstellen het evenwicht in de woon- en werkatmosfeer. Door de werking van de zoutlamp zullen negatieve effecten op het lichaam verminderen. Daarom raden we iedereen aan om een zoutlamp te kopen.

Gezondheidsvoordelen

Allereerst zorgt het warme licht van een zoutlamp voor een aangename en ontspannen sfeer in iedere kamer. Daarnaast zuivert een zoutlamp de lucht van een negatieve straling afkomstig van elektronische apparaten. Zoutlampen verminderen de hoofdpijn, maken de lucht schoner, zorgen ervoor dat u beter ademt en dat u beter slaapt. Kortom: een zoutlamp kopen is dus een hartstikke goed idee.

Zoutlamp met korting bestellen

Of u nu op zoek bent naar een zoutlamp in piramidevorm of naar een zoutlamp in een hartvorm: voor zoutlampen in diverse soorten en maten bent u bij Steviahouse aan het juiste adres. Daarnaast prijzen we regelmatig producten af, zodat u een zoutlamp met korting kunt bestellen. Hierdoor kunt u dus flink veel geld besparen. We raden u aan om onze website in de gaten te houden, want we u vindt bij ons regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die u eigenlijk niet mag missen. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief wordt u automatisch op de hoogte gehouden van al onze acties en nieuwtjes.

Levertijd

Wilt u na het lezen van dit artikel ook zo snel mogelijk een zoutlamp in huis? Dat kan! Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 uur en u ontvangt uw aankoop de volgende dag al in huis. Daarbij is het mogelijk om zelf uw bezorgmoment uit te kiezen. Tevens komen er geen extra kosten bij als u een bestelling plaatst van minimaal €50. De verzendkosten zijn dan namelijk helemaal gratis.

Meer weten over onze zoutlampen?

Wij van Steviahouse hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom vindt u bij elk product een uitgebreide beschrijving. Heeft u toch nog vragen over onze zoutlampen of over onze service? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder en voorzien u van de juiste informatie, zodat u uiteindelijk een juiste aankoop verricht.